Over Ons

Wie zijn wij?

Thuisverpleging Vita in Leopoldsburg en omstreken is een team van gemotiveerde zelfstandige verpleegkundigen. We willen graag uw steun en toeverlaat zijn in tijden waar dit voor u cruciaal is en met de nodige deskundigheid en menselijke aanpak uw pijn en zorg verlichten.

Om de autonomie van u te verbeteren streven wij ernaar om persoonsgerichte zorg aan te bieden en dit op maat en op tempo van u. Hierbij staat u centraal en niet enkel de aandoening. We vinden het belangrijk dat er continuïteit is in de zorg en daarom proberen we zoveel mogelijk om dezelfde verpleegster bij u aan huis te laten terug komen.

Hoe werken wij?

Tijdens onze kennismaking gaan we na welke verzorging u of uw naaste nodig heeft. Vanuit die gegevens gaan we de gepaste zorg en ondersteuning aanbieden en maken we samen een zorgplan op.
Dit doen we in uw vertrouwde omgeving met oog voor zowel lichamelijke als mentale klachten.

Ook kunnen wij indien gewenst andere hulpverleners inschakelen (familiehulp, poetshulp, oppasdienst, ...) om de thuiszorg optimaal te laten verlopen voor zowel de pati├źnt als de mantelzorger waardoor deze niet overbelast wordt door de extra zorgen.

Zoekt u een verpleegkundige met een groot hart en met kennis van zaken, dan bent u bij thuisverpleging Vita aan het juiste adres!


Thuisverpleging Vita

We zijn werkzaam in:

Leopoldsburg, Heppen, Ham  & Kerkhoven

Karen Vandorpe

Bachelor in de verpleegkunde, 26 jaar ervaring.

Heeft gewerkt in UZ- Gasthuisberg op de afdeling Urologische en Oncologische heelkunde en het Heilig hartziekenhuis Mol op de afdeling algemene heelkunde.

Specifieke Lerarenopleiding.

Jill Meir

Bachelor in de verpleegkunde, 23 jaar ervaring.

Heeft gewerkt in het Sint Franciscus ziekenhuis op de afdelingen cardiologie-pneumologie, heelkunde, geriatrie, pediatrie, recovery en op Intensieve zorgen.

Bijkomende opleidingen: palliatieve zorgen en referentieverpleegkundige wondzorg.

Bezoek ons op Facebook, Instagram, Youtube en Twitter!

VITA
WhatsApp
Hallo,
Heb je een vraag voor Thuisverpleging VITA? Stel ze dan gerust. We helpen je met plezier verder.