Categories
Gezondheid

Verzorging na een operatie

Verzorging na een operatie

Verzorging na een operatie is ontzettend belangrijk. Als je ooit een grote operatie hebt ondergaan, weet je dat voldoende rust en ontspanning een essentieel onderdeel is van het herstelproces. De tijd die nodig is om te herstellen hangt grotendeels af van de omvang van je operatie, je leeftijd en je algehele gezondheid. Hoewel de gemiddelde persoon gewoonlijk binnen een paar dagen na een kleine ingreep zijn normale activiteiten kan hervatten, hebben patiënten die een zware operatie ondergaan vaak een lange ziekenhuisopname nodig, gevolgd door weken of maanden herstel voordat ze volledig kunnen functioneren zonder enige hulp.

Hier is het goede nieuws: je hoeft niet de hele tijd in het ziekenhuis te blijven wanneer je herstelt van een operatie. Er zijn veel opties voor thuiszorg waarmee patiënten naar huis kunnen terugkeren en toch de zorg en klinische supervisie krijgen die ze nodig hebben van een team van gediplomeerde medische professionals. Voor verzorging na een operatie ben je bij Thuisverpleging VITA aan het juiste adres.

thuisverpleging vita

Contacteer ons nu!

Wat te verwachten van postoperatieve zorg thuis?

Hoe gaat dat nu precies in zijn werk? Allereerst neem je contact met ons op. Dat kan Telefonisch, via E-mail of zelfs via de WhatsApp knop die je rechtsonder op al onze pagina's terugvindt. Samen plannen we een afspraak voor het eerste bezoek. Dit kan doorgaans dezelfde dag of de dag nadien plaatsvinden.

Tijdens onze kennismaking gaan we na welke verzorging je precies nodig hebt. Vanuit die gegevens gaan we de gepaste zorg en ondersteuning aanbieden en maken we samen een zorgplan op. Dit doen we in jouw vertrouwde omgeving met oog voor zowel lichamelijke als mentale klachten.

Ook kunnen wij indien gewenst andere hulpverleners inschakelen (familiehulp, poetshulp, oppasdienst, ...) om de thuiszorg optimaal te laten verlopen voor zowel de patiënt als de mantelzorger. Hierdoor wordt deze niet overbelast door de extra zorgen.

Kortom, je bent in dezelfde goede handen als in het ziekenhuis, maar dan lekker comfortabel bij je eigen thuis.

thuisverpleging vita

Contacteer ons nu!

Communicatie met je arts

Tijdens je behandeling zullen we regelmatig contact opnemen met je huisarts of jouw behandelende arts in het ziekenhuis om de voortgang van je herstel te bespreken. We zorgen er kortom voor dat je de best mogelijke behandeling kan krijgen zodat je in alle rust en comfort thuis kunt herstellen.

Oost west, thuis best!

Thuiszorg biedt patiënten dezelfde hoogwaardige zorgdiensten als in het ziekenhuis. Thuisverpleging VITA biedt een naadloze overgang van hoogwaardige zorg voor patiënten wanneer ze van het ziekenhuis naar huis mogen keren. Ons team van zeer bekwame zorgverleners werkt nauw samen met elke patiënt tijdens hun herstel. Zo kunnen ze weer volledig functioneren en kunnen ze veilig hun activiteiten en het leven waarvan ze genieten hervatten. Wij bieden je het voordeel dat je de zorg krijgt die je nodig hebt, maar dan op een comfortabele en rustige plek, je eigen thuis.

Heb je nog vragen?

Neem dan zeker eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of contacteer ons

Telefonisch: 0492/618496

Via E-mail: info@thuisverplegingvita.be

of via onze WhatsApp knop rechtsonder op de pagina.

thuisverpleging vita

Contacteer ons nu!

Voor al je thuiszorgmateriaal

ZORGTHUISWINKEL

VITA
WhatsApp
Hallo,
Heb je een vraag voor Thuisverpleging VITA? Stel ze dan gerust. We helpen je met plezier verder.